Udgivet i Leg og Læring

Hvor skal familien rejse hen til sommer? Her er 5 gode bud

Af Selvhærdende-ler.dk

Sommerferien nærmer sig langsomt, og det kan derfor være en god idé at begynde at planlægge den næste familieferie, så I kan få en god pris, og være sikker på at kunne komme derhen hvor I ønsker. 

Det kan være at du og din familie gerne vil ud og rejse i sommerferien 2023, men dog ikke er helt sikre på hvor I gerne vil hen, og hvad I godt kunne tænke jer at lave. Så er der ingen grund til bekymring, du kan læse mere her og få 5 forskellige gode bud på feriedestinationer, som du kan vælge imellem eller bare finde inspiration fra, så I kan få den bedste familieferie i udlandet.

1. Toscana, Italien

Hvis du skal kigge på forskellige feriedestinationer til din familieferie, så kan det være en idé at kigge nærmere på Toscana i Italien. Toscana er et meget populært feriested for mange, og mange kommer igen flere gange, grundet Toscanas flotte og dejlige omgivelser og vejr. Derudover er der også mange forskellige ting, som du kan opleve med familien, så hvis du vælger at tage på ferie her, så er det ikke noget du vil komme til at glemme. 

Hvis du og din familie elsker kunst og nyder at tage på kunstmuseer, så er Toscana et fantastisk sted at besøge. Du kan opleve noget af verdens vigtigste renæssancekunst i Toscana, og du kan komme til at se den utrolige udvikling i kunsten gennem tiden.

Derudover kan du også komme til at smage på den lækre og smagfulde Toscanske mad, og I voksne kan få et glas vin til maden. Denne vin vil være en fremragende lokal vin, som passer helt perfekt til den Toscanske cuisine.

Hvis I derimod leder efter et sted hvor I kan slappe af på stranden, så kan I også gøre dette i Toscana. På stranden kan I lægge jer tilbage og nyde den utrolige Toscanske sol, husk solcreme, I kan også vælge at løbe ud i det flotte blå hav, og blive kølet ned i dette behagelige vand.

2. Barcelona, Spanien

Når du og din familie har snakket om en familieferie, så kan det være I har overvejet en storbys ferie, hvor I får muligheden for at opleve en fantastisk kultur og se befolkningen gå omkring deres liv som de plejer. Det kan være I gerne vil have mulighed for at kunne besøge forskellige museer, og se en masse skøn kunst, eller hører om en unik og utrolig historie.

Det kan være I gerne vil tage i forlystelsesparker, og bare have en sjov ferie sammen med børnene. Så er Barcelona i Spanien en helt fantastisk mulighed for dig og din familie. 

Barcelona er hovedstaden i regionen Catalonien, som ligger på Spaniens nordøstlige kyst. Denne by har meget at tilbyde til dens gæster, alt fra en helt unik historisk og kulturel arv, hvor du kan komme til at opleve god mad, og få en lærerig ferie sammen med familien, til flotte strande og varme temperaturer, som du kan nyde ved vandet.

Derudover har Barcelona også nogle helt unikke og flotte omgivelser, hvad enten det er i naturen eller blandt husene, som du kan få flere dage til at gå med, når du først begynder at udforske områderne. Barcelona er det perfekte feriested til familien, som elsker at gå op opdagelse, men stadig få en afslappet dag på stranden.

3. Athen, Grækenland

Grækenland er kendt for at være et land, hvor du kan opleve en masse forskellige ting, og du kan finde lige det du har lyst til i din ferie. Grækenlands hovedstad Athen er det helt perfekte sted at rejse hen, når du skal på familieferie, uanset hvad du gerne vil opleve. 

Hvis du og din familie er meget aktive og elsker at vandre og opleve unikke omgivelser, og gå op opdagelse i et land og en by med en helt utrolig historie, som har været med til at forme den verden vi kender i dag, så er Athen, Grækenland det helt perfekte sted.

Du kan gå op på Akropolis og se de kæmpe og flotte ruiner af Parthenon, Erechteion/Athene-Polis, og det lille, men flotte Athene-Nike tempel. Disse templer har haft en utrolig rolle i den græske historie og kultur, og selv i dag er det noget af det som Athen er kendt for. 

Derudover kan du også besøge den Nationale Have, dette er en stor park, hvor du kan få muligheden for at opleve en helt utrolig natur, som blomster blandt ruiner og historie. Du kan få muligheden for at se en masse unikke dyr. Dette er det perfekte sted for dig, hvis du også har mindre børn, som skal med på familieferien.

4. Gozo, Malta

Det kan også være, at du og din familie gerne vil have muligheden for at opleve en rå og autentiske landskaber, som igennem tiden er blevet formet af vinden og middelhavet. Se en helt unik kultur, hvor befolkningen er imødekommende, og elsker at dele den med gæster, som er interesserede og respektfulde. Så kan Gozo i Malta.

Gozo er en mindre ø placeret i Malta, denne ø tilbyder mange forskellige ting. Blandt andet er der mange unikke og flotte steder hvor du kan dykke sammen med familien, se det helt utrolige undervandsmiljø, og se de mange flotte fisk. Du kan komme til at se landskaber, som er dannet af naturen selv, og se hvilke vidundere naturen kan skabe.

Gozo er det perfekte sted for dig, som gerne vil opleve en mere autentisk ferie, blandt flotte landskaber, utrolig kulturhistorie, og venlige og imødekommende mennesker.

5. Kotorbugten, Montenegro

Hvis du og din familie elsker historie og borge, og en helt enestående natur og kultur, så kan Kotorbugten i Montenegro være det helt perfekte sted til familieferien. 

Hvis du elsker at se hvordan landskaber og historie blander sig, og skaber helt unikke omgivelser, så besøg Kotorbugten. Den lange kystlinje er dækket af en helt unik natur, og blandt denne kan du se middelalderbyer, borge og klostre, en historie som rækker helt tilbage til oldtiden.

Dette er ikke et syn, som du kommer til at se nogen andre steder, dette er en oplevelse som ingen andre. Disse borge, byer og klostre er blandt de bedst bevarede i Europa, så hvis du elsker middelalderhistorie og naturskønne omgivelser, så er Kotorbugten i Montenegro den helt perfekte feriedestination for dig og din familie.

Find det du mangler på selvhærdende-ler.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 15 produkter fra mere end 11 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 39 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-16 08:42:30.

15
Produkter
4
Brands
11
Forhandlere
39
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.